Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Jurnalism fără compromisuri

Media FEM este singura şcoală de jurnalism din România cu adevărat independentă, într-o piaţă de televiziune plină de sfori. Îţi oferim garanţia unei formări profesionale de calitate, fără stereotipiile și şabloanele generate de trusturile media. Avem o politică editorială simplă, orientată spre reflectarea onestă a realităţii, fără umbre, tendinţe sau teme impuse.
Înscrie-te la Media FEM  la unul dintre cele trei cursuri: reporter-prezentator, editor imagine sau cameraman-fotoreporter. Îţi oferim cele mai bune condiţii de studiu la cel mai accesibil preţ de pe piaţă, 500 euro. Învaţă de la cei mai buni cum să devii cel mai bun. Dacă la finalul cursului vei termina primul din seria ta, mergi gratuit la Euronews cu un internship de 5 zile.
FII CE VREI TU, NU CE VOR EI!

Aruncă o privire pe spoturile de mai jos. Sunt realizate la şcoala noastră, cu echipamentele de ultimă generaţie pe care vei lucra şi tu.

Mulţumim echipei:
Agenția: Think Digital
Casa de producție: Blockbuster Media
Producător: Tiberiu Constantinescu
Regizor: Bogdan Albu
DOP: Răzvan Dăscălescu
Asistenți: Mihaela Buruiană, Silviu Romano, Robert Dinu
Graphics: Adrian Vlăsceanu
Muzica, mix: Soundlapse Studio