Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Școala Națională de Jurnalism Media FEM

Obiectivul general al proiectului este consolidarea principiului egalitatii de sanse si de gen in cadrul comunitatii mass media atat prin instruirea membrilor activi, cat si prin calificarea si recalificarea celor activi sau a celor care doresc sa intre in aceasta comunitate, pentru constientizarea drepturilor egale, depasirea stereotipurilor culturale si cresterea incluziunii femeilor si grupurilor vulnerabile.

mai departe

Blockbuster Media

Solicitantul Blockbuster Media este o companie al cărei principal obiect de activitate este publicitatea și realizarea de emisiuni de televiziune. Execută campanii de advertising pentru divese brand-uri comerciale și campanii sociale, de la realizarea de concepte de comunicare până la realizarea producției acestora, precum și achiziția de spații media în vederea difuzării către publicul țintă a respectivelor campanii.

mai departe

Jurnalism pentru şanse egale

Discriminarea la locul de muncă, situație în care se regăsesc milioane de persoane, violează drepturile umane de bază, având consecinte sociale și economice grave, resimțite la nivel extins. Discriminarea înnăbușă oportunități, blochează manifestarea creativității și accentuează tensiunile sociale și inegalitatea. Combaterea discriminării reprezintă modalitatea principală de asigurare a unui mediu de lucru decent, efectul imediat fiind îmbunătățirea performanțelor obținute de angajați.

mai departe