Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Blockbuster Media

logo_blockbustermediaSolicitantul Blockbuster Media este o companie al cărei principal obiect de activitate este publicitatea și realizarea de emisiuni de televiziune. Execută campanii de advertising pentru divese brand-uri comerciale și campanii sociale, de la realizarea de concepte de comunicare până la realizarea producției acestora, precum și achiziția de spații media în vederea difuzării către publicul țintă a respectivelor campanii.

Cu vastă experiență în managementul administrativ și financiar de proiect, coordonarea de echipe interdisciplinare de creație și implementare, Blockbuster Media a susținut campanii naționale de amploare:

• Campanie națională privind dezvoltarea durabilă, prin refacerea fondului forestier din România, precum și de schimbare a atitudinii față de mediul înconjurător. Acțiunile de anvergură care au strâns laolaltă mii de localnici, politicieni, personal al administrației locale, presă, s-au desfășurat pe rând în mai multe localități din șapte județe ale României.

• Un eveniment de amploare dedicat luptei împotriva poluării și a încălzirii globale, susținând un maraton de 24 de ore care a adunat peste 12.000 de spectatori, precum și alte câteva milioane de telespectatori prin intermediul zecilor de transmisiuni în direct realizate pe canale naționale de televiziune. Evenimentul a combinat spectacolul cu ecologia într-o manieră originală, reușind să îndrepte atenția tinerilor către problemele grave de mediu cu care ne confruntăm;

• Campania împotriva neglijenței părinților, o campanie video și print care a încercat să atragă atenția asupra faptului că 5000 de copii mor anual pe fondul neatenției celor mari. Spotul tv a obținut un premiu național pentru cel mai bun spot social al anului.

• Campanie de atitudine cetățenească împotriva abuzurilor sau nepăsării autorităților locale și centrale și a întregii clase politice pe probleme sociale grave ce afectează negativ societatea românească – 2008, Zidul Realității.

Proiect POSDRU care a avut ca obiectiv general consolidarea principiului egalității de șanse și de gen la nivelul societății civile pentru o mai bună promovare a femeilor pe piața muncii, conștientizarea drepturilor egale, depășirea stereotipurilor culturale și prezentarea unei imagini corecte și nediscriminatorii a femeii în societate, cu rezultate relevante în domeniu.