Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Media FEM e pentru toată lumea!

Cursuri de televiziune pentru cei peste 16 ani sau fără calificare!

Dacă ești elev, ai peste 16 ani și nu vrei să aștepți terminarea liceului pentru a învăța o meserie în media, te aștepăm la Media FEM!
Porțile noastre sunt deschise și pentru cei care nu au diplomă de BAC, oricare ar fi vârsta lor, dar sunt pasionați de acest domeniu și vor să se înscrie la unul din cele 3 cursuri:
cameraman-fotoreporter, editor imagine sau reporter-prezentator.
Vei învăța alături de ceilalți colegi, în aceleași condiții și vei beneficia de toată atenția și priceperea noastră.
La final, Media FEM îți va elibera o diplomă de absolvire a cursului și, dacă vei aplica pentru un job în media, poți conta pe noi pentru referințe.

Aceste diplome nu vor fi acreditate de ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări), ele sunt diplome interne acordate de Școala Media FEM. Ele vor conține toate detaliile legate de cursul urmat: tipul cursului, nota de la examenul final și competențele dobândite.

mediafem e pentru toti

Contactează-ne și nu lăsa vârsta sau diplomele să stea în calea visurilor tale. Înscrie-te direct pe site sau pe email la mediafem@blockbustermedia.ro

sursa foto