Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Vlad Ioachimescu

Vlad Ioachimescu este licenţiat în multimedia. A terminat Facultatea de Film- Multimedia la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografie „I.L. Caragiale” şi s-a specializat în arta regiei de montaj, sunet, animaţie şi grafică 3D.

A lucrat în domeniu încă din şcoală, fiind asistent foto şi editor video, până în 1999. Proaspăt ieşit de pe băncile facultăţii, a lucrat ca editor la filmul Eclipsa, lansat la 6 decembrie 2000. Este membru fondator al companiei de teatru de animaţie Art Meka unde se ocupă de compoziţia muzicală, interpretare şi sound design, iar din 2004 şi-a început cariera de formator, lucrând mai întâi ca preparator universitar. În 2013 a făcut parte din echipa de montaj al filmului „Micul Spartan” în regia lui Dragoş-Bogdan Iuga.

În prezent este Lector Universitar Cercetător la UNATC „I.L. Caragiale” şi îmbină cariera universitară cu implicarea activă în cauze sociale, fiind unul dintre cei mai vehemenţi susţinători ai protestelor privind situaţia de la Roşia Montană.

La Şcoala Naţională de Jurnalism Media FEM, Vlad Ioachimescu este formator pentru meseria de cameraman.