Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

REPORTER – PREZENTATOR

Mereu la curent cu evenimentele în desfăşurare, reporterul tv nu e doar capabil să sintetizeze şi să dea mai departe informaţia relevantă într-o formă accesibilă publicului, ci să îşi şi asume imensa responsabilitate de a fi cel care face ştirea.

Dincolo de aspectul fizic îngrijit şi de cunoaşterea impecabilă a limbii române, se ascunde multă muncă, pentru că drumul de la informaţie la ştirea de televiziune este lung. Asta este ceea ce face din reporterul/prezentatorul de televiziune un personaj atât de complex şi de complet în peisajul mass media. În egală măsură imagine publică, reporterul/prezentatorul tv trebuie să pluseze cu o dicţie excelentă, capacitate de reacţie, să ştie să lucreze cu camera şi să se poată adapta la orice situaţie, pentru că munca pe care o face este în fiecare zi o provocare.

Pentru cursul de reporter-prezentator sunt necesare studii superioare finalizate cu diplomă de licență.

Înscrierea se poate face prin e-mail la adresa mediafem@blockbustermedia.ro. Lăsați-vă datele de contact și unul dintre experții noștri în recrutare vă va contacta în cel mai scurt timp pentru detalii.

Formatorii de la cursul de reporteri TV sunt Horia Matei și Anca Năstase.