Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Acte necesare pentru înscriere la cursurile Media FEM

Stire Acte necesareÎnscrierile pentru cursurile gratuite de reporter TV, cameraman, operator, editor imagine, regizor emisie, cosmetician, coafură şi operator validare şi prelucrare date și egalitate de șanse și de gen (doar pentru experți mass-media) sunt în plină desfășurare. Vă puteți rezerva un loc (dar nu mai mult de 10 zile) trimițând un e-mail cu datele de contact și opțiunea dumneavoastră la adresa mediafem@blockbustermedia.ro. Atenție, însă! Înscrierea este considerată validă abia după depunerea dosarului complet la adresa noastră din str. Biharia nr. 67-77, corp G, et.2.

Actele necesare pentru înscriere sunt:

  • – copie după CI
  • – copie după certificatul de naștere
  • – copie după certificatul de căsătorie (dacă este cazul)
  • – copie după ultima diplomă de studii
  • – adeverința de la medic conform căreia solicitantul este „apt pentru studii”
  • – formulare tip care trebuie completate personal (solicitantul le completează la sediul Școlii MediaFem)

Perioada de înscriere este deschisă atâta vreme cât sunt locuri disponibile pentru cursurile pe care le organizăm, iar selecția se face după principiul „primul venit”, în urma evaluării individuale a fiecărui dosar. La cursuri sunt acceptate femei cu domiciliul în București-Ilfov sau în județele Argeș, Dâmbovița, Prahova și Teleorman, cu vârsta minimă 18 ani care îndeplinesc condițiile necesare specifice fiecărei specializări în parte.

Pentru înscrieri și informații suplimentare, ne puteți contacta la adresa mediafem@blockbustermedia.ro

Descărcare formulare:
Formular de înregistrare
Cerere de înscriere curs
Declaraţie apartenenţă
Declaraţie prelucrare date cu caracter personal
Declaratie privind evitarea dublei finanţări