Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Locuri epuizate pentru cursurile de editor imagine

cursuri-editor-imagineȘcoala Națională de Jurnalism Media FEM anunță epuizarea locurilor disponibile pentru cursurile gratuite de calificare pentru meseria operator procesare audio-video (editor imagine). În acest moment, toate cele 48 de locuri din cele două grupe organizate în cadrul școlii au fost revendicate. Precizăm însă că este posibil ca unele dintre candidatele care și-au manifestat intenția de a se înscrie să nu se califice pentru aceste cursuri și, în acest fel, să elibereze locuri. Aceste situații vor fi anunțate direct pe siteul nostru sau pe rețelele sociale aferente proiectului (paginile noastre de Facebook sunt Jurnalism pentru Șanse Egale și Școala Media FEM).

În acest moment, mai sunt disponibile locuri în grupele de:

  • reporter TV
  • cameraman
  • regizor emisie
  • cosmetician
  • coafură
  • operator introducere, prelucrare și validare date
  • egalitate de șanse și de gen

Media FEM – Şcoala Naţională de Jurnalismeste un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, cu o valoare totală de aproape patru milioane de euro (17.129.034 de lei). Cursurile gratuite organizate în cadrul proiectului vizează756 de femei, dintre care 140 de experţi mass-media, aparţinând regiunilor de dezvoltare Bucureşti-Ilfov şi Sud Muntenia (Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Teleorman). Obiectivul proiectului este promovarea principiului egalității de șanse și de gen în cadrul comunităţii mass-media atât prin instruirea membrilor activi, cât şi prin calificarea şi recalificarea celor care lucrează deja în domeniu sau a celor care doresc să intre în această comunitate.